ΝΕΑ/ΑΡΘΡΑ

Τελευταίας γενιάς LASER αποτρίχωσης ALEXANDRITE

     Ένα νέο μηχάνημα έρχεται να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» του ιατρείου μας. Το laser Alexandrite MOVEO AΧ της κορυφαίας εταιρείας DEKA είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η επιστήμη στην αποτρίχωση.

διαβάστε περισσότερα

Η χρήση του PRP στο δέρμα

     Όταν αναφερόμαστε στο PRP στην ιατρική εννοούμε πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (Platelet Rich Plasma). Αυτό παράγεται μετά απο κατάλληλη επεξεργασία του ίδιου του αίματος μας.

διαβάστε περισσότερα

Δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος (fillers)

     Τα τελευταία χρόνια όλο και συχνότερα ακούμε για την ενέσιμη χρήση του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα για λόγους αντιγήρανσης. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα όπως αποκαλούνται έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στις ηλικίες των 30, 40, 50 ετών.

διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά των παιδιών μας;

     Πολλοί γονείς αναρωτιούνται πόσο συχνά πρέπει να λούζουν τα μαλλιά των παιδιών τους. Η συχνότητα του πλυσίματος εξαρτάται βασικά από 3 παράγοντες: τον τύπο της τρίχας, την ηλικία και τις δραστηριότητες του παιδιού.

διαβάστε περισσότερα

Εύθρυπτα νύχια (νύχια που σπάνε εύκολα)

     Νύχια που σπάνε εύκολα στις άκρες ή ξεφλουδίζουν είναι ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται κυρίως στις γυναίκες. Σπάνια τα αιτία είναι παθολογικά όπως δερματικές παθήσεις ή έλλειψη βιταμινών. Συχνότερη από αυτές είναι η ανεπάρκεια σιδήρου στον οργανισμό.

διαβάστε περισσότερα
Θεοδόσιος Αλέστας - Αφροδισιολόγος / Δερματολόγος Αθήνα
© 2020 - All Rights Reserved.